Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνει την έναρξη του νέου εξ αποστάσεως προγράμματος “ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ”.

Ακαδημαϊκός υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Γιώργος Σταμέλος Καθηγητής Καθηγητής Εκπαιδευτικής Πολιτικής και Ανάλυσης Εκπαιδευτικών Θεσμών, στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Στελέχη της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 
  • Εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας 
  • Μελλοντικούς Εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 
  • Σχεδιαστές πολιτικής για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση 
  • Στελέχη και εργαζομένους σε εκπαιδευτικές δομές.

Σκοπός του προγράμματος είναι να προσφέρει τη δυνατότητα πλήρους και πολυδιάστατης κατάρτισης στα θέματα οργάνωσης, διοίκησης και αξιολόγησης εκπαιδευτικής μονάδας/δομής είτε αυτή είναι της Πρωτοβάθμιας και/ή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είτε  οποιασδήποτε εκπαιδευτικής δομής τυπικής ή μη τυπικής εκπαίδευσης. Οι καταρτιζόμενοι, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα είναι ικανοί να γνωρίζουν βασικές αρχές οργάνωσης και διοίκησης, να διαπραγματεύονται θέματα δημοκρατικής ηγεσίας εκπαιδευτικής μονάδας/δομής και να σχεδιάζουν, υλοποιούν και διαχειρίζονται την αξιολόγηση μιας εκπαιδευτικής μονάδας/δομής.

Οι εγγραφές είναι τώρα ανοικτές και νέα τμήματα ξεκινούν τον Οκτώβριο του 2020

Αναλυτικές πληροφορίες και η αίτηση συμμετοχής υπάρχουν στην ιστοσελίδα του προγράμματος

Published On: 3 Αυγούστου, 2020Tags: