Νέο πρόγραμμα e-Learning: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνει την έναρξη του νέου εξ αποστάσεως προγράμματος “ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ”.

Επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Γιώργος Σταμέλος Καθηγητής Καθηγητής Εκπαιδευτικής Πολιτικής και Ανάλυσης Εκπαιδευτικών Θεσμών, στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Στελέχη της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 
  • Εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας 
  • Μελλοντικούς Εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 
  • Σχεδιαστές πολιτικής για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση 
  • Στελέχη και εργαζομένους σε εκπαιδευτικές δομές.

Σκοπός του προγράμματος είναι να προσφέρει τη δυνατότητα πλήρους και πολυδιάστατης κατάρτισης στα θέματα οργάνωσης, διοίκησης και αξιολόγησης εκπαιδευτικής μονάδας/δομής είτε αυτή είναι της Πρωτοβάθμιας και/ή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είτε  οποιασδήποτε εκπαιδευτικής δομής τυπικής ή μη τυπικής εκπαίδευσης. Οι καταρτιζόμενοι, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα είναι ικανοί να γνωρίζουν βασικές αρχές οργάνωσης και διοίκησης, να διαπραγματεύονται θέματα δημοκρατικής ηγεσίας εκπαιδευτικής μονάδας/δομής και να σχεδιάζουν, υλοποιούν και διαχειρίζονται την αξιολόγηση μιας εκπαιδευτικής μονάδας/δομής.

Οι εγγραφές είναι τώρα ανοικτές και νέα τμήματα ξεκινούν τον Οκτώβριο του 2020

Αναλυτικές πληροφορίες και η αίτηση συμμετοχής υπάρχουν στην ιστοσελίδα του προγράμματος

Leave Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Skip to content