Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνει την έναρξη του νέου εξ αποστάσεως προγράμματος “Management Κρίσεων και Αλλαγών”.

Ακαδημαϊκός υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Αντώνης Γεωργόπουλος Καθηγητής στις διεθνείς επιχειρήσεις και στην χρηματοοικονομική λογιστική, στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σκοπός του προγράμματος είναι

  • Να προσφέρει κρίσιμα στοιχεία της διαχείρισης αλλαγών και συγκρούσεων, και να αναδείξει βασικές μεθοδολογίες και μηχανισμούς του νέου αυτού τρόπου σκέψης, συμπεριφοράς και διοίκησης.
  • Να παρέχει στα στελέχη του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα νέες ικανότητες και ειδικές γνώσεις για αναβαθμισμένη ποιότητα διοίκησης, μέσα από την αμφισβήτηση του καθιερωμένου τρόπου αντιμετώπισης των διοικητικών και επιχειρηματικών προβλημάτων (business as usual).
  • Να θέσει σε αμφισβήτηση τα παραδοσιακά πρότυπα θεωρητικής προσέγγισης και πρακτικής αντίληψης της διοίκησης και της επιχειρηματικής ηθικής, τόσο σε στρατηγικό όσο και σε καθημερινό επίπεδο (thinking outside the box).

Οι εγγραφές είναι τώρα ανοικτές και νέα τμήματα ξεκινούν αμέσως με την συμπλήρωσή τους. Προβλεπόμενη ανακοίνωση έναρξης είναι η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου

Αναλυτικές πληροφορίες και η αίτηση συμμετοχής υπάρχουν στην ιστοσελίδα του προγράμματος

Published On: 3 Σεπτεμβρίου, 2019Tags: