Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνει την έναρξη των νέων καινοτόμων προγραμμάτων εξ αποστάσεως επιμόρφωσης (e-learning) Professional English I & II σε συνεργασία με το British Council με προνομιακές παροχές για τα μέλη της κοινότητας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Τα προγράμματα σχεδιάστηκαν μετά από σχετικό αίτημα αρμόδιων υπηρεσιών του Πανεπιστημίου και απευθύνονται σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες του Πανεπιστημίου Πατρών οι οποίοι/ες ενδιαφέρονται για την απόκτηση της πιστοποίησης γλωσσομάθειας αγγλικής γλώσσας IELTS Academic για ακαδημαϊκές σπουδές καθώς και για εργασία στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Το εντατικό πρόγραμμα Professional English Ι περιλαμβάνει 84 ώρες εκπαίδευσης σε διάστημα 4 εβδομάδων. Το πρόγραμμα ξεκινάει με ένα δωρεάν διαγνωστικό τεστ γνώσεων σε συνεργασία με το British Council για τη διαπίστωση των γνώσεων κάθε συμμετέχοντα/ουσας. Η διδασκαλία στηρίζεται σε ένα υβριδικό μοντέλο σύγχρονης και ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.  Συνεπώς ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να συμμετάσχουν ισότιμα από όλη την Ελλάδα ή και το εξωτερικό.

Το τέλος συμμετοχής για φοιτητές και ερευνητές του Πανεπιστημίου Πατρών είναι 125 €.

Οι εγγραφές είναι ανοικτές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Έναρξη επόμενου κύκλου: Νοέμβριος 2018.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 10 Οκτωβρίου 2018

Αναλυτικές πληροφορίες και η αίτηση συμμετοχής υπάρχουν στην ιστοσελίδα του προγράμματος.

Εικόνα: «Design A Better Business Workshop» του Sebastiaan ter Burg, CC BY 2.0
Published On: 14 Σεπτεμβρίου, 2018Tags: , ,