Ολοκλήρωση Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου στις Ηλεκτρονικές Δημόσιες Συμβάσεις

eshdhs-antiprytaneis-02-crop eshdhs-seminario-04 eshdhs-fratzeskos eshdhs-seminario-01 eshdhs-antiprytaneis-01

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο από τα δύο εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2015, σε συνεργασία με το ΚΕΚ του Ιδρύματος, με στόχο την επικαιροποίηση, βελτίωση, αλλά και συνεχή αναβάθμιση των θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων, των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού του. Κατά τη διάρκεια του πρώτου σεμιναρίου (14-17/9/2015), που πραγματοποιήθηκε υπό την ευθύνη της αρμόδιας Διεύθυνσης της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου, εκπαιδεύτηκαν έντεκα (11) στελέχη των οικονομικών και τεχνικών υπηρεσιών του Πανεπιστημίου στο Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων ΕΣΗΔΗΣ.

Το επόμενο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Εφαρμογή του Διπλογραφικού Συστήματος», θα διενεργηθεί σε δύο εβδομαδιαίους κύκλους (της γενικής και εξειδικευμένης εκπαίδευσης). Ο πρώτος κύκλος, της γενικής εκπαίδευσης, θα πραγματοποιηθεί  από 28 Σεπτεμβρίου μέχρι 2 Οκτωβρίου 2015, με τη συμμετοχή δεκαέξι (16) στελεχών των Οικονομικών Υπηρεσιών του Ιδρύματος, υπό την ευθύνη και το συντονισμό του Πανεπιστημίου Πατρών και εισηγητές Καθηγητές και εξειδικευμένους συνεργάτες του Ιδρύματος.

Nike Jordan

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.