Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΚΕΚ

basilopita-2016-01

Στις 28 Ιανουαρίου 2016 έλαβε χώρα η κοπή της χριστουγεννιάτικης πίτας του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης του Πανεπιστημίου Πατρών. Τους παρευρισκόμενους συμμετέχοντες των δράσεων κατάρτισης του ΚΕΚ χαιρέτησε η Πρύτανις κυρία Βενετσάνα Κυριαζοπούλου και ο Αναπληρωτής Πρυτάνεως Διεθνών & Ακαδημαϊκών Θεμάτων και υπεύθυνος για το ΚΕΚ κ. Νικόλαος Καραμάνος. Η κυρία Πρύτανις τόνισε τη σημασία της διά βίου μάθησης και επαγγελματικής ανάπτυξης κάθε εργαζόμενο, ενώ ο Αν. Πρύτανεως κ. Καραμάνος τόνισε την προτεραιότητα και σημασία που έχει για το Πανεπιστήμιο η ανάπτυξη του ΚΕΚ με την προσφορά νέων υπηρεσιών με την αξιοποίηση της τεχνολογίας.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Διευθυντής του ΚΕΚ, κ. Ελευθέριος Αμανατίδης, Επίκουρος Καθηγητής του τμήματος Χημικών Μηχανικών. Ο κ. Αμανατίδης περιέγραψε τα αποτελέσματα των δράσεων του ΚΕΚ το 2015, καθώς και τον προγραμματισμό του ΚΕΚ για το 2016 με έμφαση στην Εξ’ Αποστάσεως Κατάρτιση (E-learning). Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Αναπληρωτής Πρύτανης κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος και ο Συντονιστής Κατάρτισης του ΚΕΚ, κ. Σωτήρης Κωτσιαντής.

DSCF7379

Το φλουρί της πίτας αντιστοιχούσε σε δωροεπιταγή από γνωστό βιβλιοπωλείο.

Απονομή Πιστοποιητικών Αγγλικής Γλώσσας

aponomi-eng01

Στα πλαίσια της εκδήλωσης έλαβε χώρα επίσης η τελετή απονομής των πιστοποιητικών γνώσεων αγγλικής γλώσσας Test of Interactive English στους 18 συμμετέχοντες (διοικητικούς υπαλλήλους, ερευνητές και φοιτητές του Πανεπιστημίου, στελέχη δημόσιων υπηρεσιών και επιχειρήσεων) που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τον 2ο κύκλο της Δράσης Κατάρτισης & Πιστοποίησης Επαγγελματικών Αγγλικών (Business English) στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΚ ΠΠ).

Αυτή την στιγμή ολοκληρώνεται ο 3ος κύκλος της Δράσης Επαγγελματικών Αγγλικών. Τον Φεβρουάριο ξεκινάει ο 4ος κύκλος επιμόρφωσης ο οποίος θα διεξαχθεί εξ’ ολοκλήρου με συνδυασμό σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης (e-learning).

Αναλυτικές πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΚΕΚ ΠΠ.

http://kek.upatras.gr/index.php/courses/business-english

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους και ιδιαίτερα στις διοικητικούς υπαλλήλους του Πανεπιστημίου που συμμετείχαν με ξεχωριστή επιτυχία!

Spread the word. Share this post!

Leave Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.