Ευρωπαϊκή Διάκριση για Πρόγραμμα E-learning ΚΕΚ Πανεπιστημίου Πατρών

Η δράση E-learning «Κατάρτιση & Πιστοποίηση Επαγγελματικών Αγγλικών» του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) του Πανεπιστημίου Πατρών απέσπασε διεθνή διάκριση στον πρόσφατο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Καινοτομίας «Open your innovative classroom» του ιστότοπου Open Education Europa της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

slideshow-teachers-contest

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα εξ’ αποστάσεως μάθησης Business English ήταν μία από τις 18 δράσεις επαγγελματικής κατάρτισης (vocational education and training) από όλη την Ευρώπη που αναδείχθηκαν σε καλές πρακτικές αξιοποίησης της εκπαιδευτικής τεχνολογίας.

Η δράση Business English, η οποία συνεχίζεται με επιτυχία με συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα, παρουσιάζεται επίσημα στον ιστότοπο Open Education Europa εδώ. Ο ιστότοπος Open Education Europa είναι η επίσημη πύλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Ανοικτής Εκπαίδευσης και Καινοτομίας στην Εκπαίδευση.

openedueu-upatrascve-business-english

Αναλυτικές πληροφορίες για τη δράση Business English υπάρχουν εδώ. Υπενθυμίζεται ότι από τέλος Φεβρουαρίου 2015 ξεκινά ο 4ος κύκλος της δράσης.

Spread the word. Share this post!

Leave Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.