Επικαιροποίηση γνώσεων σε Πολιτικούς Μηχανικούς

Επικαιροποίηση γνώσεων σε πολιτικούς μηχανικούς από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και το ΚΕΚ του Πανεπιστημίου Πατρών

dritsos-2015

Ξεκίνησαν την Τρίτη (6/10/2015), στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, τα μαθήματα για τις Ενισχύσεις και τις Επισκευές των Κατασκευών, με την συμμετοχή τελειοφοίτων φοιτητών και διπλωματούχων πολιτικών μηχανικών.

Την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά, το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στα πλαίσια της συνεργασίας του με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Πανεπιστημίου Πατρών για την προώθηση της διά βίου μάθησης, άνοιξε τις πόρτες του σε  διπλωματούχους πολιτικούς μηχανικούς για να επικαιροποιήσουν  και να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους παρακολουθώντας μία ή περισσότερες θεματικές ενότητες στο μάθημα «Ενισχύσεις και Επισκευές Κατασκευών  Οπλισμένου Σκυροδέματος”. Το αντικείμενο έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή μας λόγω της υψηλής της σεισμικότητας και της αλλαγής των Αντισεισμικών Κανονισμών. Περισσότεροι από 70 πολ. μηχανικοί έχουν δηλώσει συμμετοχή. Το μάθημα διδάσκεται από τον καθηγητή κ. Στέφανο Δρίτσο με βάση τον Κανονισμό Επεμβάσεων (ΚΑΝ.ΕΠΕ) και τους Ευρωκώδικες. Διδακτικό υλικό και περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: http://www.episkeves.civil.upatras.gr/NIKE HYPERLIVE EP

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.