Αποτελέσματα Εξετάσεων Πιστοποίησης Αγγλικής Γλώσσας

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εξέτασης πιστοποιήσης γνώσεων αγγλικής γλώσσας Test of Interactive English στους εκπαιδευόμενους (διοικητικούς υπαλλήλους, ερευνητές και φοιτητές του Πανεπιστημίου, στελέχη δημόσιων υπηρεσιών και τοπικών επιχειρήσεων) που ολοκλήρωσαν τον 3ο κύκλο της Δράσης Κατάρτισης & Πιστοποίησης Επαγγελματικών Αγγλικών (Business English) και συμμετείχαν στην εξέταση της 21ης Φεβρουαρίου 2016 στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΚ ΠΠ).

Στον 3ο κύκλο της δράσης το 83,3% των συμμετεχόντων πέτυχε και πιστοποιήθηκε στο επίπεδο που προετοιμάστηκε. Μάλιστα, από τους υποψηφίους που προετοιμάστηκαν για τα επίπεδα Β2 και C1, το 40% ξεπέρασε τον στόχο που έθεσε και πιστοποιήθηκε σε επίπεδο γνώσεων ανώτερο (π.χ. C1-Advanced αντί για B2-Lower).

Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ο 4ος κύκλος της Δράσης Επαγγελματικών Αγγλικών που διεξάγεται εξ’ ολοκλήρου με συνδυασμό σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης (e-learning). Αναλυτικές πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΚΕΚ ΠΠ.

Spread the word. Share this post!

Leave Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.